Week 8


De pups zijn inmiddels bijna 8 weken oud! Wat gaat de tijd toch ontzettend snel. Nog een paar dagen en 
dan gaan ze op kamers!Dit is Tjeerd Pelle fan it Polderhiem. Tjeerd gaat bij de familie Hut in Assen wonen en gaat Boy heten!
Dit is Jelger Pelle fan it Polderhiem. Jelger gaat bij Harry en Hennie in Putten wonen en gaat Jelle heten!Dit is Tibbe Pelle fan it Polderhiem. Tibbe gaat bij Karin en Niki wonen in Haarlem!Dit is Eefke Marre fan it Polderhiem. Eefke gaat bij de familie Poels in Balkbrug wonen en gaat Djoeke heten!Dit is Meike Marre fan it Polderhiem. Meike gaat bij Greetje wonen in Den Haag en gaat Sterre heten!Dit is Aukje Marre fan it Polderhiem. Aukje blijft bij ons!Pappa Pelle is op bezoek geweest!En dat betekent natuurlijk puppy's knuffelen!René was er ook! En uiteraard heeft hij ook nog hele mooie foto's gemaakt. Deze volgens zsm.Papa Pelle met twee pups.Samen met je papa en mama!Kusje voor René!Kusje voor Monique!Monique is zo trots op de pups van haar Pelle!En toen waren er 4 stabij's. Van links naar rechts: Tante Lieke, tante Mearke, Marre en Pelle!Marre alweer helemaal op haar best!

Zoals beloofd hieronder de foto's van René Rigterink. De eerste serie zijn van Pelle en Mearke die eerder op de dag heerlijk zijn wezen wandelen. Dus nieuwe baasjes; zo kan het straks ook!Pelle (links) en tante Mearke rechts.Pelle aan het racen!Dit is wat een stabij het liefste doet!Lekker schudden....En dan als je nat bent, weer heerlijk liggen rollebollen in het zand.Knappe Pelle.Weer zwemmen!

En hieronder nog de foto's gemaakt van Pelle  bij zijn pups!
Papa, wacht op mij!Nog even snel drinken bij mama!En natuurlijk nog een keer knuffelen met Monique.En dat willen ze natuurlijk allemaal!Rennen!Ben jij mijn papa? Pelle heeft ook nog een cadeautje gekregen van Marre.Kijk! Ik vlieg!Even alleen met je mama...Wat een plaatje!Mannen onder elkaar.In het gras lopen vinden ze heerlijk.En als alle pups weer slapen, mogen de andere honden er ook even bij!