Week 5


De pups zijn nu 4 weken oud. En dus weer tijd voor de ontworming. Even mijzelf poetsen.Waar droom hij van?Knap ben ik hè?Ik ook hoor!Gaap!Inmiddels krijgen ze geweekte puppybrokjes met puppymelk. Smullen!Daarna nog even een toetje halen bij mama!Wat worden ze al groot!Ook wordt het tijd voor socialisatie.Aangezien het nogal veel regent in Nederland....Alvast wennen aan de plu! (of bijten in de plu)Deze is ook weer leuk!Ik pas erin!Toch er maar weer uit!

update zondag 13 september
De pups zijn precies 1 maand oud!Mevrouw Tuijnman is zaterdag op bezoek geweest.


Ze kijkt er enorm naar uit om straks een teefje te verwelkomen.De pups hebben verkruimelde brokjes gekregen.Een heel groot succes!Zal ik deze als toetje nemen?Helemaal op!Daarna weer lekker slapen.Ook slapen.Deze ligt zo ontspannen.Weer met z'n allen.Lucas vindt de pups geweldig.Hij knuffelt ze zodra hij de kans krijgt.Ik vind jou ook lief....Dromerig.Gaap!Lieke en Silke vinden het ook helemaal prachtig.Lieke wil met ze spelen!Oma Silke wil ze verzorgen!Wanneer kan ik met ze spelen? Ik wacht wel hoor!Weer even drinken bij mama.


Ook hebben ze het water pannetje al gevonden.Ze gaan steeds meer spelen met elkaar.Blijf van mij af!Mogen we er ook uit?Ga van mij af!Na het spelen weer heerlijk slapen.

Hieronder een paar prachtige foto's gemaakt door René.
Elly en René zijn ook even heerlijk puppy's wezen knuffelen.Puppy's wakker worden! Visite!Elly is helemaal verliefd!Deze slaapt nog half...Wat een smoeltje!Lekker knuffelen met Elly.Dit kussentje ligt ook lekker.Pff, leuk hoor visite, ben gewoon moe!En ik ook!