Week 4


De werpkist wordt weer verschoond.Ik kan er heus wel over heen klimmen!Mag zeker niet....Deze gaat lekker knus slapen.Ik kan er ook wel over heen hoor!Mooie smoeltjes.Ze spelen al heerlijk met elkaar.Waar hebben ze het over?Ik kan al staan!Vandaag puppybezoek! Karin en Niki zijn helemaal verliefd!Karin is zo enthousiast! Ze kan niet wachten tot het zover is!Ook Niki vindt ze helemaal geweldig! Karin en Niki hebben genoten van de pups! Marre is nog steeds heel blij met haar pups!Even een onderonsje met mams.Weer even schoonmaken.Heerlijk gedronken!Weer spelen.Hier kun je de tandjes al zien.
Na het spelen weer heerlijk slapen.Met z'n allen.Zondag weer puppy visite! Hennie en Harry kunnen niet wachten totdat ze het speelkameraadje
voor Sietse mogen ophalen!En natuurlijk weer foto's maken.De familie Poels is maandagavond op visite geweest. Ze vinden de pups helemaal geweldig.Hij is al helemaal verliefd!Woensdagmiddag is de familie Hut op bezoek geweest.Ook zij kunnen niet wachten! Ze hebben ervan genoten!Voor het eerst melk uit de trog! Eerst nog wat aarzelend... maar daarna heerlijk opgedronken!De pups zijn toe aan meer ruimte.
Maar de werpkist blijft veilig.Speelt ze ermee of slaapt ze erop?


Lekker veilig bij elkaar!