Het afscheid


Alles staat klaar! Drie pups vliegen vandaag uit!Nog 1 x met z'n allen in de bench....Als alles weer schoon is, nog 1 x met z'n allen gezellig eten...Lucas die nog even met alle hondjes wil knuffelen. Lucas heeft zo van de hondjes genoten!Kijk mij zitten!Karin en Niki gaan heel goed voor Mythos (Tibbe) zorgen! Ze zijn zo ontzettend blij en verliefd!Hennie en Harry zijn heel erg blij met Jelle! Jelle gaat bij zijn nieuwe stabij vriend Sietse wonen!
Zal een mooie combinatie worden: Sietse en Jelle!Djoeke (Eefke) gaat mee met de familie Poels. Bouwe heeft er speciaal eerder vrij voor gekregen van school
om haar op te kunnen halen! Ook de familie Poels is ontzettend blij!We zijn vanmorgen enorm verwend! Bedankt allemaal! Ontzettend lief!!!Toe waren ze nog maar met z'n drieën. Toch wel een stukje rustiger in huis...


Vanavond natuurlijk nog even uitgebreid met de pups knuffelen!Lucas kan er geen genoeg van krijgen!Deze dame vindt de grote honden ook erg interessant!Maar deze ook hoor!Lieke heeft een knuffeltje van de pups gescoord! Dat vindt ze nog zo leuk! Zo de boel weer schoon. 
Nog 1 nachtje en dan gaan de laatste twee ook verhuizen....Eindelijk was het zover voor Greetje (rechts).  Greetje is samen met haar zus gekomen om Sterre (Meike)
mee te nemen naar Den Haag.
Zoals Greetje zei: ze gaat emigreren! Greetje is helemaal blij met Sterre!Toen waren ze nog maar met z'n tweeën! Ze kropen nog een heerlijk tegen elkaar aan.Lucas heeft Boy (Tjeerd) tussen de middag nog een hele dikke knuffel gegeven.Om 13.00 uur was het dan zover. De familie Hut kwamen Boy halen. Ze hadden er ook enorm veel 
zin en waren er helemaal klaar voor!

Wat zijn die 8 weken weer enorm snel voorbij gevlogen. We hebben weer enorm genoten van dit nestje.
Toch ook wel weer spannend omdat dit Marre haar eerste nestje was. Maar ze heeft het ontzettend goed gedaan.
Marre was en is een zeer toegewijde mama. Het was haar nooit teveel! 
We wensen alle nieuwe baasjes ontzettend veel geluk met hun nieuwe pupje!
We zijn er absoluut van overtuigd dat alle pups ontzettend boffen met hun nieuwe baasje.

We willen ook nu weer een aantal mensen in het bijzonder bedanken:

Monique (het baasje van Pelle), ontzettend bedankt voor je gastvrijheid! Het was heel bijzonder dat ik
zo snel bij jullie mocht langskomen en kennis kon maken met jou en Pelle! Ook super fijn dat je zo betrokken bent geweest en wilt blijven! 

Truus en Ieke (pupbemiddeling), ontzettend bedankt weer voor jullie inspanning. Het wordt misschien niet altijd gezien, maar wat doen jullie fantastisch werk! Bedankt voor het vinden voor weer zulke fijne baasjes!