Week 8

zaterdag 14 september:

De pups zijn donderdag allemaal ingeënt en gechipt.
De stamboomnamen zijn nu gekoppeld aan de pups.

Daarom stellen we de pups allemaal, in volgorde van geboorte,  één voor één voor:Jelte Jesse fan it PolderhiemHessel Jesse fan it PolderhiemHidde Jesse fan it PolderhiemMeinte Jesse fan it PolderhiemLieke Sil fan it PolderhiemMearke Sil fan it PolderhiemSimme Jesse fan it PolderhiemDe paspoortjes hebben we al van de dierenarts gekregen. Ook zijn ze allemaal gechipt.Meinte kijkt me heel erg slaperig aan.Simme ligt hier heerlijk te knorren.Waar kijkt Simme naar????Er komt even heel veel lawaai uit de boxen. Er staat een cd met vuurwerk en onweer
geluiden op.Hidde is ook even alert.Jelte kijkt je graag aan!Hidde wil met de rest spelen
Boven: Mearke en Hidde. Onder: Simme. Let op het snuitje in het midden.Meinte met zijn kleine blesje.Hessel is helemaal vertrokken.Jelte knort ook weer.Met z'n allen eten. Nog maar een weekje met elkaar.Nico en Margo zijn ook nog een keer langs geweest.Ze hebben er enorm veel zin in! 

Zondag 15 september:De pups krijgen eten! Ze horen de pannetjes op afstand!De pups mogen af en toe de ren uit, de woonkamer in!
Hidde en Simme hebben direct de mand van Silke gevonden!Ze onderzoeken de hele kamer.Hessel en Mearke inspecteren de schuifpui... kunnen we hier naar buiten?Meinte onderzoekt de mand van Marre!


Jelte wil weten wat er achter deze deur zit!Simme, Mearke en Jelte bij de koelkast!Hidde en Hessel!Even de stofzuiger in de kennel. Achteraan Hiddem dan Mearke en Simme.De familie Smit is ook nog een keertje geweest.De meisjes genieten enorm!Ze vinden het fantastisch.Borke rust even uit...voor het eerst in een mandje!!!Ook de familie Vlaarkamp is geweest. Ze zijn helemaal verliefd!
Ook zij kunnen niet wachten tot volgende week!

Dinsdag 17 september:Met z'n allen buiten eten!Even van dichtbij...Simme heeft een nieuw knuffeltje ontdekt!Meinte is aan het dromen...Mearke heeft mij weer gezien met die camera!Lucas speelt graag met de pups!René kwam nog een keertje kijken!We hebben even geoefend met het riempje. Mearke vond het maar vreemd...Jelte liep al netjes mee.Ook Simme ging alvast oefenen.

Woensdag 18 september:Vanmorgen was het nog lekker weer. Hup, naar buiten.Links Meinte samen met zusje Lieke.Mearke ziet iets.Van links naar rechts: Mearke, Meinte en Lieke. Mearke had dus de camera in de gaten.Wat zien ze met z'n allen???Wat een snoetje! Hessel kneep net met z'n oogjes.


Simme.... wat een lieverd! Mearke heeft een blaadje te pakken.Hessel bij de achterdeur.Hidde!Even een mooie close up van deze lieverd.En van Mearke...


Lucas nog een keertje bij de pups. Hij vindt dat zo leuk. Hij gaat ze ook heel erg missen.Kusjes en knuffelen!Meinte lekker bij Lucas.Deze heren zijn heerlijk met elkaar aan het spelen. 

Vrijdag 20 september:

Wat is de tijd omgevlogen. De pups zijn morgen 8 weken oud.
Morgen gaan er drie pupjes bij hun nieuwe baasjes wonen. Zondag gaan er twee pupjes verhuizen.
De laatste zal maandagochtend uitvliegen.
Hieronder de laatste foto's met alle pups samen:De pups mogen weer naar buiten en dan weten ze! Rennen...De schuifpui staat open!Simme heeft wat gevonden!Hebbes!Jelte plast al netjes buiten!Jelte al prachtig in een staande positie! Lekker knulletje!Meinte ietwat dromerig.Silke kijkt naar de pups vanuit het keukenraam.De pups zien of horen wat!Marian, het baasje van Jesse, kwam nog één keertje kijken! 
Ze was helemaal verrukt. De kereltjes hebben veel van hun papa!Uitgevloerd! Slapen...Nog een keertje slapen...Lekker, een speciaal kauwstaafje voor puppy's.Hebbes...Samen kluiven...De pups krijgen morgen allemaal een eigen dekentje mee. De dekentjes hebben we 
er lekker bijgestopt zodat ze straks allemaal hun geurtje mee kunnen nemen.Plassen op de krantjes! Dat doen ze al heel erg goed!De brokjes staan klaar!Vanaf morgen, zondag en maandag gaan ze allemaal bij hele lieve baasjes wonen.
Hun koffertje staat klaar!