De opgroei thuis


Zaterdag 21 september zijn er drie pups vertrokken.


Wybe:
(Simme Jesse)We kregen al heel snel een paar foto's toegestuurd
Na de autorit ging Wybe direct lekker eten. De autorit ging goed. Om daarna lekker op z'n nieuwe plekje in slaap te vallen!Wybe in de tuin bij de familie Zonneveld!Hij vindt het heerlijk. Hij geniet van de tuin!Wybe, 9 weken oud! Gevloerd van het spelen. De familie Zonneveld is super blij met hem!Wybe, nu 10 weken oud! Hij doet het fantastisch! En wat een knappe vent!Wybe alweer 12 weken oud en 10,5 kilo!!! Hij doet het fantastisch!Wybe is een echte bofkont, hij woont namelijk dicht bij de zee!
Hij geniet er zichtbaar van!Wybe wordt ook al zo'n grote vent! 
Hij vindt het fantastisch op het strand!Wybe, januari 2014. Inmiddels 20,1 kilo!Heerlijk wandelen in de duinen in Noord-Holland.Prachtig!En z'n oogjes...precies als zijn moeder.

Mearke:Al vrij snel na het vertrek van Mearke, kregen we de eerste foto's van René toegestuurd.
Mearkel in de achtertuin bij de familie Rigterink.Kijk ze lopen. Ze heeft het er al helemaal naar haar zin.Wat een plaatje; samen met Chess poseren.Lekker in het gras liggen.Lief! Ze bekijkt het allemaal maar eens even goed.Wat een schatje is ze toch.Samen met haar nieuwe vriend Chess!Chess is super lief voor haar! Ze worden vast hele goede vrienden!Mearke geniet zichtbaar!Wat een lief koppie heeft ze toch! Samen met Chris op de foto.Even krabben.Nog een keer heel lief kijken.Ze heeft een takje te pakken. Moe... samen met je grote vriend Chess op de bank slapen.
Prachtig gezicht!Mearke van dichtbij in een hele diepe slaap!Prachtige foto met deze herfst kleuren!Wat een lief smoeltje van Mearke!Mearke is een echte stabij!Ze vindt het fantastisch buiten in de natuur!Riep iemand mij?


Racen...Om daarna weer heerlijk te slapen.Mearke nu 5 maand oud. Heerlijk genieten!
Kijk ze prachtig staan.Ze geniet enorm!Samen met Chess. Ze houdt hem goed bij!Ze houdt Chess in de gaten!Om daarna weer heerlijk te slapen.Mearke en Chess. Januari 2014. Het is dit jaar nog zo zacht weer.Mearke heeft het zwemmen helemaal geleerd van Chess.

Borre:
(Jelte Jesse)

Van Borre hebben we inmiddels ook hele leuke foto's mogen ontvangen:Wat een snoetje; hij ligt heerlijk te slapen in zijn nieuwe bench. Lekker op het kleedje
dat hij van ons heeft meegekregen.Hij heeft een prachtige tuin waar hij heerlijk met de kinderen kan spelen.Hij loopt al heerlijk rond.Barbara met Borre!Pippa geniet er zo te zien ook enorm van!Knuffelen!Aan het riempje lopen!Met z'n allen!


 
Zo te zien heeft hij het heerlijk naar zijn zin bij de 

familie Smit! Fijn om te zien dat hij prachtig vindt.

 Borre is, net als zijn zus, een boefje...


Borre lekker in zijn groten tuin.


Wat een heerlijk kereltje!


Ze lijken allemaal zo ontzettend veel op elkaar.


Lekker slapen.

Buddy
(Meinte Jesse)Van Buddy hebben we ook veel mooie foto's mogen ontvangen. 
Hier op zijn kleedje uit het nest.

 

Samen op de grond liggen. Lief! En al lekker in zijn bench.

 

Slapen met het speeltje van papa Jesse en spelen met Amy. Ze genieten er volop van!Wennen aan je nieuwe huisgenoot! Het gaat steeds beter.Heerlijk zo'n snoetje. Het is ook zo'n lieverd!Samen met de kinderen!Waar kijk je naar?Heerlijk in de tuin.En dan slapen...Nog even kijken...

 


Buddy heeft het heel erg naar zijn zin.

De familie Kazzaz is super blij met hem!

Buddy is zelfs al gespot door een BN 'er!Buddy geniet ook enorm!


De poes heeft Buddy ook al helemaal geaccepteerd.


Buddy woont ook vlak bij het strand. Prachtig voor hem!


Paijke (Hidde Jesse)Ook van Paijke hebben we prachtige foto's binnen gekregen.Paijke verstopt in de tuin.Lekker al vertrouwd in zijn bench.Ook hier zijn de kinderen dol op hem!Lekker slapen...Wat een lieverd is hij toch!

 

De familie Vlaarkamp is helemaal verliefd! Ze zijn super blij met hem!