Het afscheid

Zaterdag 21 september:

Vandaag zijn drie pupjes vertrokken met hun nieuwe baasjes.Merit neemt nog even afscheid van alle pupjes. Ze gaat een nachtje logeren.Silke zegt Simme gedag.Simme heet vanaf nu Wybe. Hij gaat wonen bij Nico en Margo Zonneveld in Castricum.Hidde gaat vanaf nu Payke heten. Hij gaat wonen bij de familie Vlaarkamp in Bussum.Hessel blijft bij ons om de hoek wonen in Emmeloord bij de familie Haspels. 
Zijn naam wordt Semper.En toen waren er nog 4 pups over. Ze zijn wel een beetje van slag.Wij en de honden zijn weer enorm verwend door iedereen. Bedankt allemaal!De pups konden vanmiddag nog even heerlijk naar buiten. Het was lekker weer.Arjan is de boel aan het bezemen. De pups vonden dit erg interessant.Borke houdt de pups goed in de gaten.Meinte heeft een blaadje gevonden!Lucas nog even met Meinte knuffelen.Mearke denkt dat ze tegen de muur op kan klimmen.

Zondag 22 september:
Vandaag gingen weer twee pups op kamers wonen.Jelte gaat bij de familie Smit wonen in Velp. Zijn nieuwe naam is Borre!Mearke gaat  ook vlakbij ons wonen. Ze gaat naar Creil bij de familie Rigterink en Chess.We zijn vandaag weer ontzettend verwend. Iedereen ontzettend bedankt!Pippa had een hele mooie tekening gemaakt voor ons en de honden!
Dank je wel Pippa! Heel veel plezier met Borre toegewenst!Toen waren er nog twee pupjes. Meinte en Lieke samen eten.
Het kan nu wel met twee losse pannetjes.Wat vragen ze aan me?Natuurlijk nog even naar buiten. Meinte kijkt naar Merit.Lieke geniet ook van het buiten zijn.Meinte heeft weer wat gevonden. Het wordt herfst. Genoeg blaadjes te vinden.

Maandag 23 september:
Vandaag is Meinte vertrokken. Meinte gaat bij de familie Kazzaz wonen in Den Haag. Hij wordt Buddy genoemd.Opnieuw zijn we verwend! Bedankt!Alle pups zijn vertrokken. Lieke is ook een beetje van slag. Gelukkig heeft ze 
mama Sil, Marre en Borke om mee te spelen.De kennel is opgeruimd. Lieke slaapt nu ook in de kamer.Ze heeft d'r eigen pannetjes ook al gevonden.

Het waren weer 8 prachtige weken. We hebben er enorm van genoten.
De bevalling ging heel voorspoedig. Silke heeft het allemaal ook weer fantastisch gedaan.
Ze was een hele toegewijde moeder. Helaas hebben we een kleine tegenslag gehad toe ze even 
ziek waren. Gelukkig was het niet ernstig en knapten ze vrij snel weer op.
We zijn blij met alle baasjes. De pups zijn fantastisch goed terecht gekomen!
We willen de volgende mensen bedanken:
Marian Both (baasje van papa Jesse) bedankt voor je gastvrijheid, je medeleven en je belangstelling!
De dames van de puppybemidding, bedankt voor jullie inzet! Fijn dat jullie weer fantastische baasjes 
hebben kunnen vinden.
En natuurlijk iedereen die ons voorzien heeft van lieve mailtjes en teksten in ons gastenboek.