Week 7

Zaterdag 7 september:
Helaas is week 6 niet heel erg leuk begonnen.
Gisteren had één pup wat diarree. Vannacht zijn de andere pups ook ziek geworden.
Ze hebben last van braken en diarree. De dierenarts is vannacht geraadpleegd. Vanmorgen hebben we het advies gekregen om ze te behandelen met een pasta. Ook krijgen ze straks aangepaste voeding. Gelukkig is de pup die als eerste ziek werd al weer aardig opgeknapt. Het bezoek van vandaag hebben we jammer genoeg afgezegd.
We zullen weer foto's plaatsen als alles weer wat rustiger is. Zodra er nieuws is, zullen we dat uiteraard ook hier melden.

Zondag 8 september:
De diarree en het braken nemen gelukkig af. Ze krijgen nog twee keer per dag een pasta van de dierenarts.
Ook krijgen ze nu speciaal voer van de dierenarts welke voor het maag/darm stelsel iets rustiger is.
Het lijkt langzaam de goede kant op te gaan.

Maandag 9 september:
Het gaat m.u.v één pupje eigenlijk best goed. Ze eten goed en de ontlasting van deze pups is ook goed.
Alleen één pup blijft last houden van de diarree. Daarom hebben we vandaag weer overleg gehad met de dierenarts. Besloten is om in elk geval een mestonderzoek te doen om er achter te komen wat het nu precies is. Aan het eind van de dag hopen we meer te horen.
Hieronder foto's van vandaag:Ze spelen gelukkig wel met elkaar. Maar ze slapen ook veel.Languit. Z'n hartje is hier heel mooi te zien.Ook slapen.Deze is lekker aan het spelen.Als ik ze roep, kijken ze me direct aan.Je ziet ze denken; riep je mij?Na het spelen ook weer lekker slapen.Deze werd wakker van de camera...Hij kijkt me aan alsof hij wil zeggen; ik doe niets verkeerd hoor!Lekker wauwelen met elkaar.De piep aap van Borke. Borke vindt het goed hoor!Daar kun je ook lekker tegenaan liggen.Het roze varkentje van Marian en Jesse!Drie kleine kleutertjes op een rij...Oeps, mag dit wel???

Zodra we nieuws van de dierenarts hebben, zullen we dit uiteraard vermelden.

Dinsdag 10 september:

Volgens de dierenarts is het waarschijnlijk toch viraal.
Het laatste pupje knapt ook wat op.
Gisteravond alle pups voor de derde keer een ontwormingskuur gegeven op advies van de dierenarts.
Ze krijgen nog brokjes voor de gevoelige darmen, maar gaan dit de komende dagen weer mengen met hun eigen puppybrokjes.
Vanavond weer wat foto's en gewichten.Gelukkig knappen ze weer op! Ze spelen heerlijk me elkaar.Om daarna weer lekker te slapen.Heerlijk toch, zo'n bolletje.Samen op de stoel.Wie gaat dit winnen?Lief!Marre...Borke... (doe je oortje eens goed...)Ha, gewonnen, de stoel is van mij!Nu ik!Met z'n allen!Merit knuffelt ze erg graag.Helemaal gevloerd!
Met z'n allen in een mandje!Nee... je past er niet meer in!
Deze dame vindt dit ook erg lekker liggen!