De dekking

De Dekking:
 
Op 12 juli was Silke dan eindelijk loops geworden. Eerlijk gezegd hadden wij haar al wel eerder loops verwacht.
Nu ging het er i.v.m. de vakanties van ons en van de baasjes van Chess nog om spannen.
Volgens advies gingen wij op dag 9 voor de eerste keer naar Chess. Nou, mevrouw vond er nog niet zoveel aan.
Vervolgens twee dagen later kwam Chess bij ons langs. Ze begon hem wel lief te vinden, maar ook nu kwam het niet verder dan een beetje likken. Dus maar weer even twee dagen wachten. Zaterdag weer naar Chess. Nu ging Silke er helemaal voor staan, maar Chess vond het nog helemaal niets. Na telefonisch overleg met Marianne van Dam, besloten we om met Silke en Chess naar Onswedde te gaan. Marianne heeft zelf ook een reu (Bram). Eens even kijken wat hij er van vond. Bram probeerde het wel, maar toen hij wat opdringeriger werd, mocht hij niet van haar.
Conclusie; nog steeds te vroeg, ze is er nog niet aan toe. Daarna nog even gezellig bij Hans en Marianne bij de haard gezeten en naar de dikke buik van Aagje gekeken. Advies van Marianne; blijven proberen en volhouden.
Dus zondag en maandag weer proberen; weer zonder resultaat. Uiteindelijk blijkt Silke ook nog een blaasontsteking te hebben. Gauw een kuurtje gehaald in de hoop dat het snel over zou gaan. Uiteindelijk hebben we het gevoel dat het donderdag 28 juli toch wel zo ver zou moeten zijn. Dit omdat ze naar ons toe toch wel erg klef en zoenerig werd.
Ook nu eerst weer even naar Marianne om te kijken wat Bram er van vond. Conculusie Marianne; ze is er bijna, ze dacht vanavond. Weer naar huis en 's-avonds weer naar Chess. En ja hoor! Stonden ze zomaar vast.
Vrijdag zijn we nog een keer naar Chess gegaan voor een tweede dek. En de koffie was nog niet eens gezet en ze stonden al vast.
 
Wij willen René en Elly (baasjes van Chess) enorm bedanken voor hun inzet en volhardendheid.
Ook omdat ze bereid waren hun vakantie met enkele dagen te verschuiven. Super!!!
 
Ook Marianne willen we ontzettend bedanken voor haar steun en gastvrijheid.
Zonder haar hadden we het waarschijnlijk veel eerder opgegeven.
 
Hieronder een paar leuke foto's van de dekking.