Lieke

Lieke is geboren op 27 juli 2013. Ze komt uit ons tweede nestje.
Haar moeder is Silke en haar vader is Aike Jesse v.d. Schaopdiek.
Hieronder de foto's van Lieke. De foto's zijn gemaakt na het vertrek van haar broertjes en zusje.
Onderaan staan de meest recente foto's.

7 oktober (10 weken oud)Lieke in de tuin wennen aan...de grasmaaier!Lekker bij mama Silke in de mand slapen.Wat een lieverd!Het is wel haar favoriete plekje!Met een blaadje aan het spelen.In de heide bosjes spelen.


25 september (8,5 weken oud)Samen met mama Silke op het kleedje van Borke.De kamer verkennen.Liggen op het kleedje van Borke.Mama Sil! Wat heeft ze het weer goed gedaan!Silke in het mandje van Lieke.Lieke in de mand van mama.Het is de omgekeerde wereld!Lieke met Marre in één mand!Lieke is helemaal in slaap gevallen.Van dichtbij...Close up...Parmantige dam!Op de uitkijk...Samen met grote broer Borke.Het riempje kriebelt.Knuffel van Borke.26 oktober, heerlijk in de tuin. Bladeren opruimen!Nieuwsgierig als dat ze is...Samen met je grote zus kijken bij de bladzuiger.Ze vindt het allemaal prima.Met z'n drieën om Arjan heen.Lieke precies 5 maand oud met haar favoriete eendje!Even van dichtbij...Die bosjes zijn zo leuk!


Wat een heerlijk smoeltje.Ze begint steeds meer op d'r moeder te lijken.Nog een keer van dichtbij.Om later weer heerlijk te gaan slapen.Samen met haar grote zus Marre op stap geweest.Samen tussen de suikerbieten...Samen lekker snuffelen.Om daarna weer met ons mee te gaan.Rennen!!!Lieke lijkt een muisje te hebben gevonden.Lieke even opletten!En dan een hele mooie foto schieten.


En toen was ze moe. Ze ging lekker in het zonnetje liggen.